Стронгмени відвідали акавапарк «Оазіс»(фото)

Переглядів: 1 898

 Учасники чемпіонату Європи зі стронгмену “ULTIMATE STRONGMAN Open Challenge 2017”, що відбувся 1 липня, не тільки змагалися на Арабатській стрілці, а і мали можливість ознайомитися з її природною красою, знайомство з якою їм організувала Щасливцевська сільська рада. Затримавшись у нас на одну ніч вони мали змогу покупатися в Азовському морі.

Це навіть було першим, що вони запитували при поселенні: «А чи далеко тут до моря?». Після моря стронгмени в першу чергу попросилися в акавпарк «Оазіс», про який вони чули. Звичайно, їх туди звозили, щоб, як то кажуть, трохи «випустили пар» після важких змагань.

Щасливцевська сільська рада та Федерація силового екстриму України висловлюють подяку керівникам пансіонату «Експрес», баз відпочинку «Зоря», «Белый лебедь», та «Райский сад», а також аквапарку «Оазіс» за організацію відпочинку спортсменів.

Побували стронгмени також на Зябловьских солених озерах і були вражені великою кількості солі на березі, що здавалося, начебто сніг посеред літа.

Для переможця чемпіонату Європи зі стронгмену було зроблено подарунок – політ на парашуті над морем. «Тепер я знаю другу кращу країну після Чехії, це Україна!» – сказав чемпіон Європи-2017 зі стронгмену Іджі Ткалдчик.

.І в бесіді добавив, що Україна, зокрема, Арабатська стрілка, здається дуже привабливою для інвесторів, і нагадує йому Філадельфію. «Кожен з учасників, повернувшись в свої країни, обов’язково розкаже в ЗМІ про чемпіонат.

Тому і про розвиток силового екстриму на Україні і про Арабатську стрілку буде поширюватися інформація», – зазначив Валєрій Газаєв, голова Федерації силового екстриму України.

Доречи, нагадаємо, що для місцевих жителів (мешканців Генічеського району) на прохання Щасливцевськї сільської ради продовжує діяти знижка на квиток до аквапарку «Оазіс». Вартість дорослого квитка – 140 грн, дитячого – 70 грн.

Юлія Слуцькая

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *