На Арабатській стрілці відкрився Аквапарк “Оазіс” (фото та відео)

Переглядів: 2 977
Сьогодні, 23 червня, о 9.00 відбулося відкриття першого аквапарку на Арабатській стрілці. Відзначимо, що його побудовано за короткі строки в селі Генічеська Гірка.
 
Цієї події очікували давно. Спочатку була урочиста церемонія.
 
Право перерізати червону стрічку і відкрити вхід до аквапарку було надано голові РДА Олександру Воробйову і Щасливцевському сільському голові Віктору Плохушко. Під оплески і конфетті зайшли перші відвідувачі – діти, для яких, нарешті, здійснилася мрія про аквапарк.
 
В день відкриття для дітей тут також проводилася розважальна програма з аніматорами, конкурси, розіграш повітряних кульок.
 
Управляючий аквапарком «Оазіс» Леонід Абрамов провів для представників районної і сільської влади, районних державних служб і преси екскурсію по аквапарку. «Висота водних гірок сягає 15 м. Це як 5-поверховий будинок. А довжина декотрих 160-180 м, і людині здається, що вона вже має приїхати, а вона все їде і їде, що дуже захоплююче»,- каже Леонід Леонідович.
 
Якщо порівняти аквапарк на Арабатці з аквапарком цих же власників у Бердянську, то у нас на території 1,6 га розташовані 13 водних гірок. У Бердянському аквапарку – 15 гірок на території 5,4 га. Тож у нас трохи компактніше, але, як кажуть власники, тут зібрані найулюбленіші у відвідувачів гірки: «Камікадзе», «Чорна дира», інші.
 
Звісно, на території є невеликі і не дуже екстремальні гірки для маленьких дітей. Є басейн, шезлонги, навіси від сонця. Є кафе, де можна попити чи скуштувати чогось смачненького. Перші відвідувачі зібралися біля кас ще задовго до їх відкриття.
 
Жителів місцевих сіл було не багато, переважно були відпочиваючи, приїжджали також генічани. Їх розважала весела музика та аніматори. Безпосередньо в момент відкриття було відразу продано 200 квитків
 
І, наостанок, приємна новина від адміністрації «Оазісу». Знижка 50 % на вартість квитка до аквапарку буде для ВСІХ мешканців Генічеського району. І для мешканців Стрілки, і для генічан, і для мешканців інших сіл району. Тож, дорослий квиток для них коштуватиме 150 грн, дитячий – 70 грн.
 
Ця вартість буде триматися все літо, незалежно від того, чи буде підійматися ціна на звичайні квитки.
 
Звичайні ж квитки наразі коштують в залежності від часу відвідування: дорослий від 235 до 295 грн, дитячий від 215 до 275 грн.
 

 

 

Один коментар

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *