На Арабатській стрілці триває чемпіонат України з віндсерфінгу(фото та відео)

Переглядів: 5 116

 Сьогодні, 30 червня, на Арабатській стрілці в акваторії Сиваша відбувся перший день другого етапу чемпіонату України з віндсерфінгу «Ukrainian cup 2017».

«День минув чудово. Було 8 гонок. Був потрібної сіли вітер. Усі щасливі», – зазначив організатор чемпіонату і керівник віндсерф-клубу «Екстримарин» Олександр Родіонов.

Як повідомляли раніше, на змагання приїхали майже 40 спортсменів з різних куточків країни. У тому числі в чемпіонаті беруть участь такі відомі віндсерфери, якОлександр Тугарєв з Тернополя, який представляє Україну на Олімпійських іграх з цього виду спорту. Сім’я Менделенко (тато та два сина) з Дніпра.

Реальну конкуренцію складають спортсмени з київського віндсерф-клубу «Kiev Race Division» та бердянського клубу ««Wind & Wave», а також інші спортсмени, про яких ми ще обов’язково розповімо. Генічеськ представляли дитяча школа віндсерфінгу «Ветерок» та Олександр Родіонов.

Другий день гонок почнеться 1 липня о 15.00. Церемонія нагородження переможців відбудеться у неділю вранці.

Час ще уточнімо.

Віндсерфінгом сьогодні захоплюється все більше людей, які обирають активний відпочинок. Змагання з цього водного спорту відбуваються на Арабатській стрілці вперше. Але є всі передумови, що вони стануть щорічними.

Текст підготувала Юлія СЛУЦЬКА

Фото та відео Тимура Аджибілякова

2 коментарі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *