Черговий крок у світ великого спорту.(фото та відео)

Переглядів: 1 591

18 березня у селі Щасливцеве для дзюдоїстів клубу «Арабат» пройшов урочистий захід. За сприяння районної та обласної федерацій дзюдо були оформлені й отримані атестаційні сертифікати на 5-й КЮ нашим спортсменам.
Система КЮ була введена в дзюдо його засновником Дзігоро Кано для визначення учнівських рівнів з метою підвищення мотивації юних дзюдоїстів. Кожному КЮ відповідає свій колір поясу: від 6-го КЮ білого кольору до 1-го КЮ коричневого кольору. Тож, колір поясу свідчить про технічний рівень спортсмена. Так як складання іспитів на кольорові пояси є обов’язковим елементом навчання юних борців, то наші хлопці та дівчата впродовж минулого тижня, як у Стрілковому, так і у Щасливцеве, складали суворий іспит на загальну фізичну підготовку з елементами акробатики. А сьогодні, розібравшись на пари, демонстрували володіння технікою кидків. Всі діти, атестовані на 5-й КЮ, а їх загалом 23 дитини з обох секцій, відмінно склали іспит та перейшли на новий рівень, що буде відзначено носінням жовтого поясу та бути належним прикладом для інших.
З спортивної зали борці перейшли до зали БК, де пройшла урочиста церемонія вручення сертифікатів. Завдяки робітникам будинку культури в залі панувала святкова атмосфера. Чудова ведуча Сусанна Сеітвелієва-Фука зробила все необхідне для того, щоб захід пройшов на високому рівні та в урочистій атмосфері. Звучав Гімн, був показаний відеоролік про заснування та розвиток секції дзюдо  у Щасливцеве. Тренер Шаймарданов Д.А. та сільський голова Плохушко В.О.  виголосили урочисту промову для усіх присутніх. Також тренер Шаймарданов Д.А. подякував сільським радам обох сіл за чудову можливість розвивати боротьбу дзюдо – за чудові тренувальні зали, за професійні татамі та можливість для дітей брати участь у турнірах в інших містах. В свою чергу, голова Щасливцевської сільської ради Плохушко В.О. запевнив, що завжди готовий підтримувати розвиток дитячого спорту задля виховання підростаючого покоління сильними та здоровими як фізично, так і духовно.
Після теплих слів Плохушко В.О. кожному учаснику церемонії був вручений атестаційний сертифікат.
Хотілося б сподіватися, що подібні заходи залишать у душі кожної дитини яскравий слід на багато років.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *