З піснями, танцями та віршами

Переглядів: 1 431

День Конституції України у с.Щасливцеве відзначили святковим концертом у парку, який підготували колективи художньої самодіяльності Щасливцевського будинку культури та клубу с.Генічеська Гірка.
Святковий настрій присутнім мешканцям села та відпочиваючим дарували ансамбль кримськотатарського танцю “Сельсебіль”, народний ансамбль барабанщиків “Атеш”, народний ансамбль народного танцю “Елькен”, вокалістки Мавиле Мурзаєва та Майе Лукашук, і неперевершений “Дзідзьо” (виконавець-пародист Максим Клименок).
Про любов до неньки-України прочитали монологи ведучі свята Надія Гайслер та Євген Кобилянський, учасник театру мініатюр “Маска”.
Були подарунки і від відпочиваючих: своєю творчістю поділилися поет, інженер-металург Віктор Корольов із Запоріжжя та співак з Миколаєва “Сінтезі” (Ігор Гончаренко).
Голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко привітав усіх зі святом, побажав, щоб закони в нашій країні дійсно працювали для людей, ну, а всі ми, щоб теж своєю працею розвивали нашу Україну, щоб був мир та добробут у родинах і у всій країні.
Вечером у сільському парку на День Конституції було людно. Люди спілкувалися, відпочивали та дякували організаторам за чудове свято.

Концерт присвячений Дню Конституції України

Опубліковано Тимуром Аджибиляковим П'ятниця, 29 червня 2018 р.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *