У Щасливцеве відбувся Всеукраїнський фестиваль мистецтв “Арабатське натхнення”

Переглядів: 2 446

17 червня, на Арабатській Стрілці у парку с. Щасливцеве відбувся гала-концерт першого Всеукраїнського дитячого фестивалю мистецтв “Арабатське натхнення”.
На захід зібралося близько 400-т найталановитіших дітей з різних міст України: Полтави, Сум, Молочанська (Запорізької области), Дніпра, Костянтинівки (Донецька область), Бердянська, Чернігова, Чернівців, Хмельницького та Херсону.

Юні артисти виступили у різних жанрах таких, як циркова естрада, хореографія, вокально-інструментальний та музичний жанри.

Відкрила Всеукраїнський фестиваль “Арабатське натхнення” секретар Щасливцевської сільської ради Ірина Пуляєва, яка привітала гостей-учасників у нашому краї та побажала гарного виступу і відпочинку на морі.

Фестиваль залишив у глядачів багато яскравих спогадів. Діти вражали своїми талантами та професійністю виконання. І майже кожний їх виступ завершувався бурними оплесками.

Особливо запам’яталися виступи ансамблю “Барвограй” з Херсонщини, танцювального ансамблю “Барвінок” з Запоріжжя, привели у восторг глядачів клоунада Деніса Шелудько та циркова майстерність Мурата Джалілова з Мелітополя.

Учасники у свою чергу із задоволенням виступали на новій зручній сцені у парку. Там особливе задоволення отримали від купання у теплому Азовському морі, яке дійсно надихає на нові творчі досягнення.

Президент Міжнародного центру “Світ очима дітей”, який є організатором фестивалю, Анна Булах висловила подяку Щасливцевській сільській раді за підтримку проведення фестивалю.
Можна сказати, що на Арабатській Стрілці зародився ще один фестиваль. Він молодий та амбіціозний, з великими планами та цікавими ідеями. Впевнені, що “Арабатське натхнення” дасть змогу не лише розкритися новим юним талантам, а й дізнатися більше про відпочинок на нашій косі багатьом людям.

 


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *