Прощавай, садок дитячий!

Переглядів: 1 855

30 травня у яслах-садку «Ромашка» с.Щасливцеве відбулося незабутнє свято – перший випускний бал «Прощавай, садок дитячий!».
Урочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей – усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті.
Двадцять чотири дошкільників зі своїми мріями і уподобаннями, які вміють читати і рахувати, співати і танцювати, дружити і допомагати, залишили стіни рідного садочка.
Діти подарували батькам, працівникам садочка та гостям святковий настрій. Відбулися зустрічі із казковими героями, «Королевою знань», «Карлсоном». Випускників вітали адміністрація дошкільного закладу, адміністрація школи, молодші вихованці та гості, батьки.
На згадку про садочок випускники отримали дипломи та подарунки. Випускний бал пройшов цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції його учасників. Сподіваємося, що незабутнє враження від свята залишиться у наших випускників на все життя!
Адміністрація дитячого садка «Ромашка» висловлює подяку батькам вихованців за плідну співпрацю, розуміння, доброзичливість та довіру.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *