Чисто там, де не смітять!

Переглядів: 1 435

Нагадуємо, що КП “Комунсервис” надані баки для твердих побутових відходів усім  зареєстрованим на території Щасливцевської сільської ради мешканцям.Разом з цим, з вулиць прибрані всі контейнери для сміття, щоб зробити наше село набагато чистішим. Але на жаль , не всі мешканці привчені до чистоти та порядку.

Так , вчора, 12 червня, по вул. Азовській виявили правопорушника, який привіз повний трактор сміття та викинув його прямо посеред вулиці на місці минулого майданчика ТПВ. При цьому, ойму було видано ,як зареєстрованому мешканцю ,контейнер для сміття. До того ж , мешканцям дозволяється безкоштовно вивозити власним транспортом великогабаритні обсяги сміття( вітки,листя та побутові відходи) на тимчасовий майданчик ТПВ, який знаходиться за с. Щасливцеве.

Навіщо ж забруднювати вулиці?

Шановні мешканці та підприємці на території Щасливцевської сільської ради! Просимо вас дбати  про чистоту не тільки своїх дворів, але і вулиць , на  яких живете, або де розташований об’єкт вашого бізнесу!

Ми всі прагнемо, щоб до нас приїжджали більше туристів, давайте ж підтримувати  благоустрій наших сіл. Комунальні служби влітку особливо перевантажені  роботою, вони роблять все, щоб вчасно вивозити сміття , якого у курортний сезон стає у багато разів більше. Давайте ж теж будемо свідомими  та поважати  чужу працю, місце, де живемо  та працюємо , гостей, які до нас приїжджають і ,врешті решт, самих себе. бо чисто не тільки там, де прибирають, але й де не смітять. 

Також повідомляємо, що працюють інспектори з благоустрою , і за засмічення вулиць  законодавством  передбачається штраф у розмірі 1700 грн.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *