Нащі боксери серед найкращих

Переглядів: 2 057

Боксери зі с. Щасливцеве вибороли дві золоті та одну срібну медалі у Відкритому міському турнірі з боксу, присвяченому Дню Перемоги, який відбувся у Генічеську.

Турнір тривав два дні, в ньому взяли участь 81 боксери з Генічеська, Нової Каховки, Старої Каховки, Новотроїцька, Каланчака, Асканії-Нова, Чкалова, Таврійська.

Арабатську Стрілку представляв клуб «Мангуст» зі Щасливцеве (тренер В´ячеслав Серьожкін). Наші спортсмени у поєдинках склали гідне суперничество боксерам з інших клубів.

Так, Едуард Фесенко виборов І місце у ваговій категорії 75 кг. У першому поєдинку він переміг з явною перевагою, а у другому виграв за очками важкий бій у кандидата у мастери спорту.

Перше місце у своїй ваговій категорії зайняв, також у нелегкому поєдинку, Андрій Тригубко.

Друге місце виборов Станіслав Почтар. Йому довелося вести поєдинок із суперником, що мав переваги, але Станіслав виявив стійкість, і здобув перемогу.

Боксерів нагородили почесними грамотами та медалями мер міста Генічеська Олександр Тулупов та голова райради Андрій Євстратов.

«На жаль, нашим боксерам Мансуру Ізмайлову (вага 72 кг) та Дмитру Корчевському (вага 86 кг), нашим богатирям, не довелося взяти участь у турнірі через те, що в їх вагових категоріях їм не знайшлося суперників», — зазначив тренер В´ячеслав Серьожкін. — Та результатами турніру ми задоволені, хлопці виступили гідно, це наші молоді герої в боксі».

Ми вітаємо спортсменів з нагородами, та бажаємо нових перемог.

Також нагадуємо, що у червні у с. Щасливцеве відбудеться Х-й ювілейний турнір з боксу, присвячений Дню захисту дітей.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *