На туристичному хабі обговорюють нюанси розвитку туризму

Переглядів: 1 556

Сьогодні, 17 травня, Щасливцевській сільській голова Віктор Плохушко бере участь у туристичному хабі «Розвиток туризму в умовах нових громад». Захід відбувається у виноробному господарстві «Шато Трубецьких» (с.Веселе, Херсонська область).
На хабі присутні представники об’єднаних громад зі всієї України, туристичного бізнесу, інвестиційних фондів, проектів міжнародної технічної допомоги, регіональних та центральних органів влади.
Зокрема, присутні такі спікери (на фото): президент Національної туристичної організації України Іван Ліптуга, заступник Міністра екології та природних ресурсів України Василь Полуйко, заступник голови ОДА Євген Рищук.


У туристичній події беруть участь і наші сусіди – представники Генічеської міської ради, та ГО «Нова фортеця» (на фото).


Програма дуже насичена. Сьогодні, у перший день, учасники обговорюють рішення щодо розвитку туристичного потенціалу громад, які обрали туризм одним з основних напрямків свого розвитку.
Як громаді розвивати туризм? Як зробити його прибутковим? Як розказати про туристичні місця? Ці питання обговорюються наразі на тематичних майданчиках.
На завтра, на другий день хабу, заплановані відвідини туристичних атракцій Херсонщини.
Хаб організувала програма USAID DOBRE “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність” спільно з партнером Українським кризовим медіа-центром та за сприяння Херсонської облдержадміністрації.
Окрім участі у хабі, у нашого голови буде також можливість презентувати туристичні проекти сільради експертам та практикам туристичного бізнесу, і отримати поради та відгуки.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *