На Арабатській Стрілці відпочиває ветеран Другої світової війни

Переглядів: 2 442

На Арабатській Стрілці з Дня Перемоги відпочиває єдиний залишившийся у живих з її захисників у роки Другої світової війни Іван Макаров. Івану Степановичу 98 років. День Перемоги він зустрічає саме на Арабатській Стрілці вже 15 разів. За традицією Щасливцевська сільська рада надає ветерану та його супровіднику можливість безкоштовно оздоровитися біля моря. І вже декілька років підряд радушно та без оплати зустрічає ветерана приватний підприємець  Ротанова Тетяна.
Цього разу Іван Степанович як завжди взяв участь у урочистих заходах до Дня Перемоги, зустрівся з учнями Щасливцевської школи.
А вчора він зробив дружній візит до Генічеської районної спілки ветеранів, де його зустріли її керівник Валерій Петров та Олександр Буцкіх.

Старі друзі були раді зустрічі (на фото).
Потім Іван Степанович завітав до районного краєзнавчого музею. Його керівник Людмила Фролова та співробітники тепло зустріли захисника нашого краю. Оскільки у музею йде капітальний ремонт, спілкувалися у сусідньому затишному дворику музичної школи (на фото).


Сьогодні ветеран вже збирається до дому у м.Вольнянськ (Запорізька область), сповнений планів написати ще одну книгу про захист Арабатської Стрілки та її сьогодення.
Іван Макаров від душі дякує усім за теплий прийом. А ми бажаємо йому здоров’я та сподіваємося на зустріч травневими днями наступного року.
Юлія СЛУЦЬКА

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *