«Atesh» і «Flesh» стали володарями Гран-прі у Всеукраїнському фестивалі

Переглядів: 3 925

Привітаємо колективи народного ансамблю барабанщиків «Atesh» і ансамблю «Flesh» Щасливцевського будинку культури з перемогою у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Кирилівка-FEST»!
Наші хлопці та дівчата зайняли І місце і здобули головну нагороду – Гран-прі фестивалю.
У нагороду вони отримали сертифікат на 1 тисячу євро для перебування колективу у дитячому творчому таборі «Вместе» у Болгарії, м.Китен. Умови поїздки до болгарського табору та перебуванні там ще не відомі, бо сертифікат скоріше за все не покриває повні витрати, а є певною знижкою.
Нагадаємо, фестиваль відбувся 27 травня. А сьогодні наші колективи, як переможці, були запрошені до Кирилівці для нагородження і виступу на гала-концерті.
Наразі колективи вже повернулись додому та відпочивають після емоційно напружених виступів.
Кирилівчани та учасники надовго запам’ятають яскравий виступ наших барабанщиків на фестивалі.
Дякуємо учасникам цих колективів, їх керівнику Рамазану Куртбедінову, за завжди неперевершені, дійсно полум’яні виступи (адже «Atesh» у перекладі – вогонь), які підкорюють серця багатьох людей. Барабанщики вже стали у своєму роді музичною візитівкою Арабатської Стрілки.

Один коментар

  1. Спасибо большое вы суппер вы лучшие!Вас полюбила наша Кирилловка!Вам посвящаются слова из нашей песни “Приїзжайте ж ви хлопці до нас не на день не на два на весь час в нас чемні господині привітні в нас мужчини!Чекаемо друзі на вас! “

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *