Арабатська Стрілка готується до міжнародного інвестиційного форуму

Переглядів: 3 273

11 травня Щасливцевський сільський голова Віктор Плохушко взяв участь у засіданні при Херсонській облдержадміністраіції з підготовки до Міжнародного інвестиційного форуму «Таврійські горизонти: співпраця, інвестиції, економічний розвиток».
Форум цього року відбудеться 21 вересня у Києві. Очікується прибуття на нього окрім керівників Уряду, послів різних країн та іноземних бізнесменів, які вбачають у Херсонській області потенційного партнера.
На засіданні йшла мова, зокрема, і про підготовку до форуму туристичних регіонів. Губернатор Андрій Гордєєв зазначив на необхідності якісно підготувати перспективні майданчики для потенційних інвесторів, виділити земельні ділянки відповідно до процедур землевідведення та надати інвесторам можливості для забудови сучасних готелів на узбережжі морів та у рекреаційних зонах Херсонщини, про це повідомляється на сайті ХОДА,
Щасливцевська сільська рада взяла до уваги рекомендації керівництва облдержадміністрації щодо підготовки туристичних проектів від Арабатської Стрілки, і розпочне їх підготовку для представлення на Форумі.


Фото з сайту ХОДА

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *