Затверджено логотип та слоган Арабатської Стрілки

Переглядів: 4 204

19 квітня виконкоми Щасливцевської та Стрілківської сільських рад, розглянувши рішення Конкурсного комітету, затвердили логотип та слоган Арабатської Стрілки як єдиний та офіційний, що використовується на території Щасливцевської та Стрілківської сільських рад.
Логотип може безкоштовно використовуватися юридичними або фізичними особами для виготовлення рекламно-туристичної, сувенірної продукції, або під час проведення спортивних та культурно-масових заходів для промоції Арабатської Стрілки.
Головна умова – дотримуватися рекомендацій щодо його використання та не допускати його неправильного зображення, порушення пропорцій, додавання нових елементів, тощо. Ознайомитися з правилами використання логотипа (які є обов’язковими) можна у посібнику за цим посиланням.
Отримати оригінал-макети Арабатської Стрілки ви можете звернувшись до Щасливцевської або Стрілківської сільських рад. Найближчим часом буде додане посилання на завантаження логотипу з нашого сайту.
Наступним кроком має стати розробка бренд-буку, в якому будуть детальні рекомендації з використання логотипу у поліграфічній та корпоративній продукції, на веб-ресурсах, у соціальних програмах, його можливі кольорові інтерпретації, тощо.
У Щасливцевськїй та Стрілківській сільських радах переконані, що формування власного бренду, прийняття логотипу, сприятиме розвитку промоційності Арабатської Стрілки, формуванню її туристичної, оздоровчої та інвестиційної привабливості.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *