Обережно: просідання плити на дорозі через безвідповідальність (фото)

Переглядів: 2 726

Вчора в с. Генічеська Гірка на трасі Генічеськ-Стрілкове відбулося просідання залізобетонної плити на ділянці біля з’їзду до б/в «Арабатьска стрілка». А саме: навпроти будинку по вул.Азовська, 180 (база відпочинку «Юкас»).
Руйнування відбулося внаслідок земляних робіт, які влітку проводила громадянка М. без відповідних дозвіллів, нехтуючи отриманням ордерів.
Голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко, архітектор Максим Борідко та начальник філії Генічеської ДЕД Олександр Литвиненко виїхали сьогодні на місце просідання плити та обстежили масштаби пошкодження
Просідання плити становить 10 см, порожнина під нею – глибиною 60 см, внаслідок чого на ній з’явилися тріщини.
Найближчим часом працівники дорожньої служби за кошти сільської ради її відремонтують. На теперішній час про цей інцидент повідомлено в поліцію, і відшкодування збитків буде перекладатися на винну особу.
Щасливцевська сільська рада просить усіх водіїв бути уважнішими на цій ділянці дорозі, щоб уникнути аварійної обстановки.
А до мешканців переконливе прохання бути відповідальними, не проводити земельні роботи без відповідних дозволів та ордерів. Адже, як ми бачимо, це може приводити до небезпечних наслідків.

Один коментар

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *