На День Соборності України в с. Щасливцеве запалали маленькі зірочки дзюдо.(фото)

Переглядів: 2 644

20 січня у селі Щасливцеве у клубі дзюдо «Арабат» був проведений традиційний турнір «білих поясів», присвячений Дню Соборності України. У змаганні взяли участь наймолодші спортсмени клубу, віком 5-7 рочків.
У теплому спортивному залі, у не менш теплій та затишній атмосфері проходило це спортивне свято за активної підтримки батьків та друзів маленьких спортсменів. А родзинкою змагань все ж таки була щирість та невимушеність дитячих емоцій та почуттів.
За умовами турніру, головними завданнями маленьких борців було продемонструвати техніку утримання суперника та навички боротьби у партері. Всі діти, без винятку, проявили справжню волю до перемоги.
Тож, в результаті змагань, маємо наступні показники:
*вагова категорія до 20 кг
I місце – Ібрагімов Таїр (с. Щасливцеве)
II місце – Максімов Максім (с. Стрілкове)
III місце – Сеітвелієв Асан та Ебубекір Селім (с. Щасливцеве)


*вагова категорія до 24 кг
I місце – Ебубекір Юнус (с. Щасливцеве)
II місце – Сейтягьяєв Дамір (с. Щасливцеве)
III місце – Курочка Ринат (с. Щасливцеве)


*вагова категорія до 28 кг
I місце – Пахомов Микола (с. Стрілкове)
II місце – Рангаєв Іван (с. Стрілкове)


Змагання відбулися за фінансової підтримки студії веб-розробки “InSite” (ФОП Фесік К.Д.), дизайнери якої передали свій виграш, здобутий у конкурсі на кращий логотип Арабатської стрілки, на користь маленьких спортсменів.


Також хочеться подякувати дівчатам старшої групи клуба дзюдо «Арабат» за те, що взяли на себе вирішення всіх організаційних питань, пов’язаних з турніром серед малечі.
Ну а маленьким дзюдоїстам, які впевнено починають свій спортивний шлях, бажаємо піднятися якомога вище, досягнути спортивних вершин, про які ви вже мрієте!
А з боку дорослих, тренера та всіх, хто зацікавлений у майбутньому наших дітей необхідно й надалі надавати всебічну підтримку для подальшого розвитку та перемог маленьких спортсменів Арабатської стрілки.
Шаймарданова Л.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *