“Арабатська Маланка” в с.Щасливцеве (фото та відео)

Переглядів: 1 617

Щедрий вечір та Старий Новий рік вже по традиції сільчани зустрічали разом.
13 січня в парку с. Щасливцеве вібдулися массові гуляння та концерт “Арабатська Маланка”. Колядками та щедрівками зі сцени вітали творчі колективи Щасливцевського будинку культури, а також гості з Новоолексіївки – ансамблі “Лалє”, “Берегиня” та “Веселі діачата”, які стали прикрасою свята.

З Щедрим вечором та Старим Новим роком мешканців с.Щасливцеве та гостей привітав голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко. Він побажав здоров’я та щастя кожній родині, здійснення мрій. А також нагородив грамотами та подарунками на згадку про Щедрий вечір творчи колективи гостей з Новоолексіївки.

Погода в цей вечір була справжньо зимовою, кружляв сніжок і було достатньо морозно. Зігритися можна було горячим та запашним глінтвейном, який готували тут же в котлі на кострі і пригощали всіх присутніх Василь Фарносов та Олександр Бабкін. Спонсорами вина для цього зимового напитку були Ганна Михалько, Юлія Білозерцева та Альона Фісенко.

Також всі дружньо водили хороводи, брали участь у конкурсах. Потім була молодіжна дискотека.

Артисти Щасливцевського сільського будинку культури як завжди були сповнені цікавими творчими ідеями, кожен був неперевершений в своєму сценічному образі, і подарували присутнім справжньо святковий настрій.

Більш детальніше у нашому відео:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *