22 грудня, напередодні Нового року, в Щасливцівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулось Свято Успіху.(фото)

Переглядів: 1 302

22 грудня, напередодні Нового року, в Щасливцівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулось Свято Успіху. На лінійці підведені підсумки І семестру 2017-2018 навчального року.
Грошові преміїотримали відмінники навчання, переможці районного етапу Всеукраїнських предметних олімпіад, солодкі подарунки – переможці районних та обласних конкурсів та змагань.
Вже 10 років поспіль відмінники навчання та переможці предметних олімпіад Щасливцівської загальноосвітньої школи за підсумками І та ІІ семестру отримують премії, запроваджені директором Міжнародної клініки відновлюючого лікування Козявкіним В.І. а з цього року кращі учні школи отримують ще й премії від Щасливцівської сільської
ради.
Найбільше нагород отримав учень 9-го класу, відмінник навчання Алєничев Дмитро, який на районному етапі Всеукраїнських предметних олімпіад посів 3 призових місця: І місце з біології, І місце з російської мови,
ІІІ місце з хімії.
В цьому році вперше на святі були присутні батьки нагороджених учнів, яким також вручили подяки від адміністрації школи.
На святі панувала атмосфера радості, успіху і бурхливих оплесків.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *