13 грудня, Мандрівний фестиваль документального кіно завітав до Стрілківської середньої школи I-III ступенів(фото)

Переглядів: 2 643

Отже, крокуємо далі і саме сьогодні, 13 грудня, Мандрівний фестиваль документального кіно завітав до Стрілківської середньої школи I-III ступенів.
На початку показу було спілкування з дітьми на рахунок прав людини, їх прав.
Дуже добре, що діти освічені на рахунок своїх прав і намагаються не порушувати прав інших.
Було показано 5-ти хвилинний ролик про “ Про права людини“, звідки вони з`явилися і ким були упорядковані. 
Ну і далі безпосередньо відбувся сам показ фільму для школярів під назвою “Домашні ігри”.
Фільм зображує життя Аліни Шилової, 20-річної киянки, яку може врятувати від бідності захоплення футболом. Наразі дівчина професійно займається спортом, але обставини складаються неоднозначно: раптово помирає мати Аліни, і на руках у юної спортсменки лишаються маленькі брат і сестра – 6-річний Ренат і 7-річна Регіна. Аліна стає їм за матір. Її спортивна кар’єра на межі провалу. Уся їхня сім’я мешкає у тісній однокімнатній квартирі. Аліна хоче для брата і сестри кращого дитинства, ніж було у неї.

Діти отримали приємні враження, тема спорту є дуже близькою майже всім дітям, так як вони займаються у різних спортивних секціях, а менших школярів розчулила атмосфера спілкування Аліни зі своїм братиком та сестричкою.

Дякуємо всім, хто був з нами, а також подяка директору школи Ковалевич Наталії Іванівні та педагогічному колективу за належне виховання школярів.

Модератор показів Мотика Людмила Іванівна

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *