Арабатську стрілку у Генічеському районі хочуть зробити цілорічним курортом(фото)

Переглядів: 1 241

У Генічеському районі треба забезпечити цілорічний санаторно-курортний відпочинок. Про це сказав сьогодні, 25 вересня, на брифінгу голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв, відповідаючи на запитання ПІК про перспективи завершення проекту Клініки відновного лікування «Міжнародний реабілітаційний центр В.І.Козявкіна» на Арабатській Стрілці.

 «Я на постійному зв’язку з Володимиром Іллічем (Володимиром Козявкіним — ред.), постійно працюємо. Є зацікавленість кількох інвестиційних фондів. Я думаю, що це так само буде приємною несподіванкою найближчим часом», — каже Гордєєв.   

 «Арабатська Стрілка для нас сьогодні є пріоритетною, в наших планах — дорога до Стрілкового, в наших планах робити там (у Генічеському районі – ред.) каналізування, збільшення електричних потужностей, зараз ще розробляється проект газифікації, щоб зробити його цілорічним курортом», — впевнений голова ОДА.

 За його словами це дозволить забезпечити цілорічний відпочинок і оздоровлення у районі. «Там не тільки курортний напрямок, а санаторно-курортний. Ми це будемо підтримувати», — каже Гордєєв.  

Джерело

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *