В Щасливцеве на День Рибака головними призами стало відвідування кафе та атракціонів на пляжі(фото та відо)

Переглядів: 3 271

9 липня у с.Щасливцеве на центральному пляжі відбулось свято, присвячене Дню Рибака.

Не дивлячись на пахмурість ранку, свято вдалося на славу. Щасливцевський будинок культури для відпочиваючих і місцевих жителів приготував цікаві конкурси з різними призами.

Великою несподіванкою для всіх став виступ місцевого артиста – пародиста Dzidzio (Максима Клименок). Схожість з правжнім співаком визвала багато оплесків, і відпочивальники із задоволенням з ним фотографувалися.

За активну участь в конкурсах багато туристів отримали велику кількість призів, а головними призами стали безкоштовні абоніменти на розважальні атракціони та відвідування кафе, розташованих на центральному пляжі.

Також на святі для всіх присутніх український богатир Сергій Мезенцев представив силове екстремальне шоу, в якому бажаючи спробувати свої сили могли взяти участь. По завершенні свята біля кафе “Оазис” всіх бажаючих пригощали смачною юшкою, звареною шеф-кухарем кафе-бару “Азіз” Іриною Буніною.

Щасливцевська сільська рада і сільський будинок культури висловлюють величезну подяку спонсорам свята, а саме: комунальному підприємству “Макс- Інвест”, кафе “Азіз”, кафе “Оазис”, ресторану “Море”, кафе “У Фатіми”, власникам тиру.

А також особливо дякують ведучим свята Сусанні Сейтвєлієвій та Надії Гайслер і в.о. директора Щасливцевського СБК Ользі Саютіній, худ.керівникам Азізу Сейтвєлієву та Рамазану Куртбєдінову, які придали заходу особливого місцевого колориту і святкового настрою.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *