Канада вкладає інвестиції у Арабатську стрілку

Переглядів: 6 810

Сьогодні, 26 травня, Голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко і директор товариства з канадськими інвестиціями ТОВ «АРАБАТ-ГРУП» Генадій Клименко підписали Меморандум про співпрацю щодо реалізації проекту туристично-рекреаційної сфери в Херсонській області.

Подія відбулась у Києві в Будинку Уряду України по вул.Грушевська 12, за підтримки голови Херсонської облдержадміністрації Андрія Гордєєва, в безпосередній присутності голови Генічеської райдержадміністрації Олександра Воробйова та Президента Канадсько-української торгівельної палати Зенона Потічного.


Згідно Меморандуму за участю канадських інвестицій планується будівництво туристично-рекреаційного комплексу на Арабатській стрілці в с. Генічеська Гірка Генічеського району Херсонської області.

Під час підписання зазначалась необхідність розвитку туристичної галузі Херсонщини, зокрема, формування іміджу Арабатської стрілки як унікальної території туризму та рекреації.

«Це важливий крок на шляху розвитку нашого регіону як курорту. Адже Меморандум передбачає залучення інвестицій з Канади для якісної та повноцінної реалізації туристичного потенціалу Арабатської стрілки», – зазначив Віктор Плохушко.