В Щасливцево буде створена місцева пожежна команда

Переглядів: 1 258

12 квітня голова Щасливцевської сільської ради Віктор Плохушко зустрівся з заступником начальника обласної служби ДСНС Катериною Гавриловою.
Під час зустрічі обговорили можливість створення та функціонування місцевої пожежної команди.
На теперішній час сільською радою розробляється проект реконструкціі будівлі (колишньої котельной) під місцеву пожежну команду. На початку літа вже має бути готова проектна документація.
Як зазначив Віктор Плохушко, реконструкцію будівлі планується почати восени.
Керівництво обласної служби ДСНС пообіцяло надати для місцевої пожежної команди пожежну машину. А також надати допомогу у підготовці кандидатів до роботи в пожежній команді, консультативну, правову та іншу допомогу з реалізації цього питання.
Керівник Генічеської районної служби ДСНС Вадим Пікуль та керівництво обласної служби останні роки всіляко сприяють створенню місцевої пожежної команди на Арабатській стрільці.
Фінансове навантаження по оснащенню пожежної команди в повному обсязі буде забезпечено за кошти з бюджету Щасливцевської сільський ради.
На найближчу чергову сесію сільський ради буде винесено питання про створення місцевої пожежної команди, та звернення до керівництва обласного ДСНС щодо надання спеціалізованої техніки.
Як зазначив Шасливцевський сільській голова, наявність власної місцевої пожежної команди – це один із приоритетів в забезпеченні безпеки громади.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *