Голова Щасливцевської сільради звинуватив область в неуважності до Арабатській стрілці (відео)

Переглядів: 3 469

Розмірений хід наради з керівниками оздоровчих закладів, яка пройшла 7 квітня в Генічеській райдержадміністрації, порушив виступ голови Щасливцевської сільради Віктора Плохушка.

  Його промова відрізнялася від прийнятих «стандартів» на подібних нарадах і складалася не з рапорту про досягнення, а з критики і порушення проблемних питань. Здавалося б, мешканцям та керівництву села Щасливцеве гріх скаржитися і можна задовольнятися тим, що є. Але молодий керівник бачить потенціал для розвитку рідного краю та багато перешкод на його шляху.

«Не все так красиво, як хотілося б», -почав свій виступ Плохушко. На його думку, в Генічеському районі відсутня системна робота по залученню туристів і розвитку Арабатської стрілки.

 «На сьогоднішній день ми задовольняємося тим, з чим нам поталанило. Кожен обробляє свою географічну ділянку або приймає туристів, які вже самі приїхали. Якщо так буде тривати й надалі, то нас випередять Скадовськ і Лазурне, а ми будемо в хвості і залишимося Арабатською стрілкою “аля вісімдесятих”» , – упевнений Плохушко.

 Цю проблему посилює і ставлення керівництва області до Арабатській стрілці.

«Ми є лідерами в Україні по оплаті туристичного збору. Так дайте нам з обласного бюджету 100% цього збору на ремонт того ж мосту, який скоро розберуть, на розмітку доріг, на Wi-Fi зони. У Скадовськ вкладають, в Голу Пристань вкладають, будують дороги, а на Арабатську стрілку з обласного та державного бюджету ні копійки. Ніхто в області не хоче говорити про виділення коштів на Арабатську стрілку. Кажуть, вам вистачить. Чого вистачить?» , – обурений Плохушко.

 Віктор Олександрович навів приклад мосту на Арабатську стрілку, який руйнується і схожий на наслідки бойових дій, але нікому до нього немає діла.

 Крім цього, Віктор Плохушко підняв ще ряд проблемних питань. Таких, як туристичний збір і оплата податків усіма суб’єктами курортного бізнесу, боротьба з комарами, причали для «аттракціонщіків».

 Виступ голови сільради сподобався не всім і деякі почали вимагати дотримання регламенту. Але коли Плохушко закінчив говорити, зал проводжав його оплесками.

Новий Візіт

 

Один коментар

  1. Полностью поддерживаю Виктора Александровича действительно ведь то что попадает в городской бюджет (финансирование) оно куда то исчезает на амбулаторию выделена огромная сумма средств а жители страдают приходиться ездить в Геническ за элементарными медикаментами старики страдают от нехватки мед работников,можно было запустить хотя бы один кабинет где бы принимал мед работник и еще один под аптеку. А насчет дорог и моста я лучше помолчу пусть будет стыдно главе Генического гор совета что люди которые приезжают к нам отдыхать просто в ужасе действительно как буд то бы военные действия проходят у нас

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *