24 лютого у селі Щасливцеве у дитячому садку Ромашка відбулося свято «Рідна мова – мова єдності». (фото та відео)

Переглядів: 2 073

В Щасливцевському дитячому садочку «Ромашка» стало традицією кожного року вшановувати мову всіх, хто живе в нашому селі, працює і росте.
Сьогодні , 24 лютого 2017 року, відбулося свято «Рідна мова – мова єдності».
Ця тема дуже актуальна для двох народів, котрі живуть поруч на одній землі однієї вільної і незалежної держави. Народи котрі невтомно і натхненно вибудовують аркодужний міст єднання української і кримськотатарської духовності,традицій,мови. « Мови – це важливо» – важливо для кожного народу.
Кожна людина повина знати свою мову – це його обов,язок перед власним народом. Рідна мова – найважливіший ,найбагатший, зв,язок що з,єднає минулі і прийдешні покоління в одне велике історичне ціле.
Свято відкрило перед нами любов до рідного слова, мудрість, гумор, щедрість, доброзичливість.
На свято були запрошені почесні гості – Бекірова Гульнара Решатівна, Плохушко Віктор Олександрович,адміністрація Щасливцевської ЗОШ,завідувачі дитячих садків, депутати, батьківська рада,голови меджлісу.
Шануйте і любіть рідну мову, піклуйтеся про неї, захищайте, розкривайте для себе її велич й могутню силу. Збережіть її в усій чудовій красі для себе й наступних поколінь.
Ми люди різної національності повинні пізнавати один одного. Не втрачати своїх витоків, збирати по крихтах і вивчати багатовікову спадщину.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *