21 лютого 2017 року Щасливцівська ЗОШ завітала до Генічеських рятувальників(фото)

Переглядів: 1 426

Сьогодні 21 лютого  2017 року Щасливцівська ЗОШ завітала до вогнеборців Генічеського району

 Під час екскурсії учні мали змогу більше дізнатися про пожежну безпеку в побуті й детальніше ознайомитися із професією вогнеборця. Співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій проінформували школярів про пожежі та надзвичайні ситуації на території району, а також випадки травмування дітей внаслідок цих подій.

 Особлива увага учнів була зосереджена на дотриманні заходів безпеки при виявленні незнайомих підозрілих предметів, що можуть містити вибухівку.

Далі рятувальники ознайомили учасників екскурсії з технічними можливостями пожежного автомобіля. Фахівці ДСНС розповіли школярам, скільки води вміщає машина, яким чином вогнеборці долають пожежу, ліквідовують наслідки дорожньо-транспортної пригоди чи природного лиха.

Розповідь супроводжувалася демонстрацією спорядження пожежників.

Найактивнішими під час екскурсії виявилися хлопці. Вони прагнули не тільки роздивитися спеціальне обладнання вогнеборців, а й спробувати його в дії. Зокрема, юнаки під пильним наглядом рятувальників приміряли протигаз та апарат на стисненому повітрі.

Особовим складом ДПРЧ було продемонстровано роботу гідравлічних ножиць, а також «подавали» воду з переносного лафетного ствола. Загалом же всі школярі не знехтували можливістю посидіти в пожежному авто й сфотографуватися на пам’ять, отримавши при цьому безліч позитивних вражень.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *