Рефат Чубаров здивований, що з об’єднанням громад на Арабатській стрілці є складнощі

Переглядів: 1 159

29 січня в Щасливцево відбулася зустріч Рефата Чубарова, народного депутата України, голови Меджлісу кримськотатарського народу, з мешканцями Арабатської стрілки.
Зустріч відбулася в Щаслицевському будинку культури в рамках робочого візиту делегації Меджлісу кримськотатарського народу в Генічеський район. Окрім кримських татар на неї прибули також мешканці інших національностей, щоб поспілкуватися за народним депутатом України, які не часто завітають до нашого краю.
Мешканці підіймали питання стосовно вартості місцевого газу для населення, завершення будівництва амбулаторії в Щасливцево, важливої для всієї Стрілки; про будівництво додаткового корпусу дитсадочка «Ромашка» в Щасливцево, тощо.
Окремо підіймали питання прийняття закону про статус кримськотатарського народу і визнання кримських татар корінним народом Криму, а також створення Кримськотатарської автономії.
Одним з важливих було питання об’єднання громад Арабатської стрілки. Рефат Чубаров здивувався, що з цим є складнощі, адже законом передбачено право добровільного об’єднання громад.
«Як об’єднана громада, ви були б більш ефективні, у вас би було більше коштів, засобів для розвитку. Я вперше чую про таку проблему» ,- зауважив Рефат Чубаров. І пообіцяв вникнути в ситуацію.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *