Губернатор дав слово, що амбулаторію в Щасливцево добудують за кошти обласного бюджету

Переглядів: 993

30 січня в Генічеському районі перебували з робочим візитом губернатор Херсонської області Андрій Гордєєв та голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат України Рефат Чубаров.

В Генічеській райдержадміністрації вони зустрілись з керівництвом району, міста, головами сільських рад, представниками культурної, медичної та освітньої сфер.

Голови сільських рад мали змогу озвучити нагальні потреби громад, в яких потрібна підтримка області. Зокрема, Щасливцевський сільський голова Віктор Плохушко звернувся до губернатора з проханням оказати підтримку в завершенні будівництва медичної амбулаторії в Щасливцево, яке наразі призупинено.

Директор обласного департаменту охорони здоров’я Віктор Короленко підтвердив, що створення такого центру медицини на Арабатській стрілці, особливо в оздоровчий сезон, є важливим.

Адже зараз усе навантаження приходиться на Генічеську лікарню. На це губернатор відповів, що даний об’єкт буде включено в 2017 році в перелік об’єктів, що фінансуються з обласного бюджету. І дав слово, що ця підтримка дійсно буде

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *