30 січня у Щасливцевській загальноосвітній школі відбулася урочиста лінійка «Свято Успіху»(фото)

Переглядів: 1 487

30 січня в школі на лінійці, яка стала справжнім Святом Успіху, підводились підсумки І семестру. На святі були присутні голова Щасливцівської сільської ради Плохушко В.О., представник Міжнародної клініки відновлюючого лікування Бішко М.І., які учням-відмінникам, переможцям ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад, переможцям районних та обласних конкурсів та змагань вручили премії та солодкі подарунки.

Протягом останніх років відмінники та переможці районних предметних олімпіад отримують грошові премії, започатковані директором Міжнародної клініки відновлюваного лікування В. І. Козявкіним.
За підсумками І семестру 2016-2017 н.р. відмінниками навчання стали:

2 кл. Сердюк Віталіна, Плохушко Артем;
3 кл. Лукашук Майє, Емірова Сусанна, Фісенко Валерія, Піскун Кіра, Костенко Євгенія, Каражова Софія;
4 кл. Асанов Асан;
5 кл. Борисенко Єкатерина
6 кл. Дикий Олексій, Плохушко Еліна;
7 кл. Муслединов Алим
8 кл. Гайслер Н., Алєничев Дмитро.

У 2016-2017 навчальному році учні нашої школи посіли 10 призових місць на районних предметних олімпіадах.

Яскраві результати у Гайслер Надії, яка посіла на районній предметній олімпіаді І місце з історії (вчитель Тутова І.Д.), ІІ місце з географії (вчитель Косова Л.О.), ІІІ місце з англійської мови (вчитель Веселова К.С.).
Учень 8 класу Алєничев Дмитро, на районній предметній олімпіаді посів І місце з біології (вчитель Косова Г.О.), ІІІ місце з хімії (вчитель Солов’янчик Н.Ю.). Діма активно бере участь в районних та обласних творчих конкурсах, він став переможцем у «Дослідницькому марафоні», ІІ місце отримав у Всеукраїнському конкурсі «Моя Батьківщина — Україна». Діма брав участь у ІІ етапі МАН (секція «Екологія»), де посів ІV місце.

28 січня Алєничев Дмитро, як переможець районної предметної олімпіади з біології від Генічеського району взяв участь в обласній олімпіаді та посів ІІІ місце!

На святі отримали премії також учениця 11 класу Караханова Айша, яка посіла І місце на районній предметній олімпіаді з біології (вчитель Косова Г.О.), учениця 11 класу Рубцова Юлія посіла ІІІ місце з правознавства, ІІ місце з історії (вчитель Тутова І.Д.), учениця 6 класу Плохушко Еліна зайняла ІІ місце з математики (вчитель Жеріхова Ю.В.), учениця 9 класу Ковальова Ніколь – ІІ місце з історії (вчитель Тутова І.Д.).
На святі також були нагороджені :
Плохушко Еліна, Зевадинова Альміра та Каражов Стефан за ІІ місце у спортивному конкурсі «Олімпйське лелеченя», Асанова Евеліна за І місце в районних легкоатлетичних змаганнях, Рубан Анастасія та Таранов Анатолій за І місце в районному конкурсі «Букет замість ялинки», Тригубко Андрій, Волдіна Ольга, Зевадинова Альміра за ІІ місце в обласних змаганнях з плавання.

Успіхів у нас багато, маємо надію на нові досягнення і перемоги!

          

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *