У Щасливцевському будинку культури відсвяткували День Святого Миколая (видео)

Переглядів: 1 431

«Святкова казка» у Щасливцевському будинку культури до Дня Святого Миколая Майже цілий рік усі ми – і дорослі, і малі – з нетерпінням чекаємо на зимові свята. День Святого Миколая, Новий Рік, Різдво й інші святкові дні несуть із собою веселощі й радощі, ігри, танці та пісні. Уночі з 18-го на 19-те грудня Миколай приходить до кожної оселі й залишає подарунки слухняним дітям під подушкою або в чоботі біля порогу. А неслухняним дітям Святий з натяком приносить розги, які лишає в куті.

Ось так 19-го грудня Святий Миколай завітав до Щасливцевського будинку культури. Для вихованців гуртків та учасників художньої самодіяльності показали казку, приготували солодкий стіл. Діти читали вірші, розповідали побажання до Миколая, брали участь у дитячих іграх, розвагах.

Усі вихованці отримали солодкі подарунки та призи. День Святого Миколая – це свято, у яке здійснюються найзаповітніші мрії, свято, яке завжди розмальовує наші обличчя щирими посмішками, а наші душі – теплим та незгасаючим вогнем любові до ближнього.

Особлива подяка депутатам Білозерцевій Ю.Є. та Зевадінову М.Е. та приватним підприємцям Марданову Р.Ш. та Куртбедіновій С.В. за допомогу в організації святкування Дня Святого Миколая.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *